asco onu 2 için ürünler (4)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Sıcaklıkla işlenmemiş "Lomo embuchado" veya "Caña de lomo" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Ürün, 45 günden uzun bir olgunlaşma-kurutma süreci ile üretilmektedir. Format: 200g kutu, 5kg torba
Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Şarküteri ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan katkı maddeleri ve yardımcı ürünlerin karışımı, kurutulmuş (30 günden daha kısa olgunlaşma süresine sahip olanlar dahil) veya ısı ile işlenmiş et ürünleri için. Tuz ve baharatlar ekleyen tariflerde tamamlayıcı olarak kullanılır. Diğer durumlarda, katkı maddelerinin toplamının üretilen sucuk için izin verilen yasal maksimumları aşmadığından emin olunmalıdır. Format: 6kg kutu
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba